Over WDOT

WDOT vof wordt gevormd door Wineke Engering en Willem Donders. We zijn partners in 'business & life'. Wij bieden opleidingen & trainingen, voeren interne controle uit en zorgen voor kwaliteitsverbetering. Wij werken voornamelijk voor gemeenten en ons specialisme is het Sociaal Domein. WDOT is in 2004 begonnen als Willem Donders Opleiding & Training. In de loop der jaren is er veel gebeurd en is ons werkveld flink uitgebreid. Voorheen waren we vooral actief voor Sociale Diensten, nu werken we gemeentebreed en voeren we opdrachten uit voor verschillende disciplines binnen gemeenten. Maar ons specialisme is nog steeds het Sociaal Domein.

Wineke heeft een administratief / financiële achtergrond en zij heeft haar sporen verdiend als controller in de gezondheidszorg. Na een sabbatical heeft zij de overstap gemaakt naar de gemeentelijke overheid en zij is al weer 5 jaar actief als intern controleur.  Ook zij heeft zich toegelegd op het Sociaal Domein, maar ze is ook goed thuis in subsidies en salariëring. 

Willem zit al ruim 30 jaar 'in het vak'. Hij heeft 15 jaar werkervaring bij verschillende gemeentelijke sociale diensten en daarna ruim 6 jaar als manager bij Deloitte. Daarna is Willem in 2004 voor zichzelf begonnen, maar sinds april 2015 vervult hij ook een deeltijdfunctie als senior beleidsmedewerker bij de gemeente Mook en Middelaar. Maar komaf verloochent zich niet. Zijn specialisme is het Besluit bijstandverlening zelfstandigen en de Participatiewet met aanverwante wetten en regelingen.

Meer weten?

Klikt u voor een indruk van ons werk op Portfolio of bekijk onze profielen op LinkedIn: WinekeWillem.

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij staan u graag te woord!

Stuur ons een e-mail of bel ons:
Willem Donders op 06 – 50007336, Wineke Engering op 06 – 54727511